当前位置: 首页 > >

译林高一上 译林必修一Unit2单元检测卷含答案解析

单元检测 (二)
第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对 话仅读一遍。 1.What does the woman want to buy? A.Some stamps. B.Some tapes. C.Some tables. 2.What’s wrong with the man? A.Have a headache. B.Have a cold. C.Have a toothache. 3.What did the man do? A.Cleaned the classroom. B.Washed the glasses. C.Washed the clothes. 4.Where is the bank? A.Next to the bookstore. B.Behind the bookstore. C.Far from the bookstore. 5.What does the woman love? A.Brown meat. B.White meat. C.She doesn’t mind. 第二节(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听 完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。 6.What does the boss want the girl to do first? A.Clean the kitchen shelves. B.Clean the book shelves. C.Wash dishes. 7.What does the boss want the girl to do then? A.Set the tables. B.Sweep the floor. C.Clean the windows. 8.What can you learn from the dialogue? A.The boss is happy with the girl. B.The boss is unhappy with the girl. C.The girl is very lazy. 听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。 9.Why does the man want to go to Chicago? A.On business. B.To attend his friend’s wedding.

C.To attend his brother’s wedding.

10.What happened to the plane?

A.It doesn’t work.

B.It has just left.

C.It will be put off.

11.What does the man do in the end?

A.Give up his plan to the wedding.

B.Take a train instead.

C.Take the 9∶45 flight.

听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。

12.What is the woman’s problem?

A.She couldn’t find the pictures.

B.She can’t decide which country to visit.

C.She doesn’t know how to do her homework.

13.What does the man suggest?

A.Taking a trip.

B.Writing about a trip.

C.Trying to get organized.

14.Why does the man have to leave?

A.He has to write his composition.

B.He’s going to pack his bags.

C.He’s not feeling well.

听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。

15.What’s Jim’s phone number?

A.88362507.

B.83362507.

C.83365207.

16.Who is Jim?

A.Jack’s brother.

B.Jack’s classmate.

C.Jack’s basketball teammate.

17.What time is Jack expect to call Jim?

A.At 4∶30.

B.At 4∶40.

C.At 5∶30.

听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。

18.When did the robbery (抢劫) happen?

A.At 10∶00 on Wednesday morning.

B.At 10∶00 on Tuesday morning.

C.On Wednesday evening.

19.What did the speaker do that afternoon?

A.He went shopping.

B.He went to the movies.

C.He went to the bank.

20.What do we learn from the passage?

A.The thief hated chocolate.

B.The speaker was praised by the mayor (市长).

C.The speaker got $100 from the bank.

第二部分 英语知识运用(共两节,满分 35 分)

第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)

请认真阅读下面各题,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。

21. The Great Wall winds its way from west to east, ________deserts,

________mountains,________valleys,till at last it reaches the sea.

A.over;across;across

B.through;past;past

C.across;over;through

D.past;through;over

22.Roses need special care________they can live through winter.

A.because

B.so that

C.even if

D.as

23.—What happened to you the other day?

—I________to Beijing,but I missed my flight.

A.would fly

B.was flying

C.had flown

D.flew

24.Under a big tree________,half asleep.

A.did sat a fat man

B.a fat man sat

C.did a fat man sat

D.sat a fat man

25.If I were________younger I would do________I am interested in.

A.some;what

B.any;what

C.some;whatever

D.any;whatever

26. We often provide our children with toys, footballs or basketballs, ________that all

children like these things.

A.thinking

B.think

C.to think

D.thought

27.I________along the street looking for a place to park when the accident________.

A.went;was occurring

B.went;occurred

C.was going;occurred

D.was going;had occurred

28.Sarah had her washing machine repaired the day before yesterday,________she?

A.had

B.did

C.hadn’t

D.didn’t

29.The practice of hanging clothes across the street is a common________in many parts of

the city.

A.look

B.sign

C.sight

D.appearance

30.—Which team is________to win the game?

—In my opinion,it is________for our team to win.

A.probable;likely

B.possible;probable

C.likely;probable

D.likely;possible

31.I won’t be able to watch the program because I________my homework.

A.am doing

B.have done

C.will be doing

D.do

32.They kept the homeless children________with food and clothing.

A.supplying

B.to supply

C.supplied

D.supply

33.I wish you’d better do________talking and some more work.Thus things will become

better.

A.a bit less

B.any less

C.much more

D.a little more

34.What he said just________me of that American professor.

A.mentioned

B.informed

C.reminded

D.memorized

35.—Do you think you could do without help?

—________.This is not the first time for me.

A.Take care

B.Hurry up

C.Not exactly

D.Don’t worry

第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分)

请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。

There are many different ways of seeing a town for the first time.One of them is to walk

around it, guidebook__36__hand.Of course, we may__37__the history with our guidebooks

and__38__development of a town and get to know them.__39__then, if we take our time

and__40__in a town for a while,we may get to know it better.When we__41__it as a whole,we

begin to have some__42__, which even the best guidebooks do not answer.Why is the town

just__43__this,this shape,this plan,this size?Why do its streets__44__in this particular way,

and not in any__45__way?

Here even the best guidebook__46__us.One can’t find the information in it about how a town

has developed to the__47__appearance.It may not describe the original (最 初 的 )__48__of a

town.However, one may get some idea of what it__49__look like by walking around the

town.One can also imagine__50__the town was first planned and then one can learn more about in what direction the town__51__to develop.

What is the__52__of studying towns in the way?For me,it is__53__that one gets a greater

depth of pleasure by visiting and seeing a town with one’s own eyes.A__54__visit to a town may help one better understand why it is attractive__55__just reading about it in a guidebook.

36.A.in

B.at

C.by

D.on

37.A.write

B.study

C.tell

D.remember

38.A.strange

B.similar

C.separate

D.special

39.A.But

B.Before

C.Since

D.Until

40.A.march

B.work

C.stay

D.wait

41.A.look at

B.look after

C.look for

D.look up

42.A.ideas

B.opinions

C.feelings

D.questions

43.A.of

B.for

C.like

D.as

44.A.open

B.run

C.begin

D.move

45.A.one

B.more

C.other

D.such

46.A.helps

B.tricks

C.fails

D.satisfies

47.A.old

B.normal

C.first

D.present

48.A.capital

B.meaning

C.design

D.change

49.A.used to

B.seemed to

C.had to

D.happened to

50.A.what

B.how

C.when

D.where

51.A.stops

B.appears

C.starts

D.continues

52.A.point

B.view

C.problem

D.difficulty

53.A.nearly

B.simply

C.generally

D.hardly

54.A.costly

B.formal

C.group

D.personal

55.A.from

B.than

C.through

D.with

第三部分 阅读理解(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)

请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。

A

Jermaine Washington,26, did something that amazed many people. He gave an important

organ to a woman who he described as “just a friend”.

Jermaine met Michelle Stevens, 23, when they began working together in Washington

D.C..They used to have lunch with one another and chat during breaks.“He was somebody I

could talk to,” says Michelle.“One day, I cried on his shoulder. I had been on the kidney donor

waiting list for 11 months, and I had lost all hope.”

She told Jermaine how sad it was to spend three days a week, three hours a day,on a kidney

dialysis (透 析 ) machine. “I saw my friend dying before my eyes, ”Jermaine says, “What

should I do? Sit back and watch her die?”

Michelle’s mother, who was suffering from an illness, was unable to donate a kidney. Her

two elder brothers were reluctant.“I understood, ”says Michelle, “They said they loved me

very much, but they were just too afraid.”

The operation at Washington Hospital Center had a lot of painful procedures (步 骤 ), but

Jermaine never changed his decision and never regretted what he had done for Michelle.

Today, both Michelle and Jermaine are fine.Three times a month, they get together for what

they call a “thank?you lunch”. Though their friends hope they will get married, a romantic

relationship is not what they want.“We are thankful for the beautiful friendship that we

have,”Michelle says,“We don’t want to mess up a good thing.”

56. According to the first paragraph, in many people’s opinion, Jermaine’s deed is very

______.

A.brave

B.surprising

C.acceptable

D.stupid

57.Why did Michelle tell Jermaine about her illness?

A.Because Jermaine wanted to know everything about her.

B.Because everybody else around her had already heard her sad story.

C.Because Jermaine was someone with whom she could share her pain.

D.Because she wanted to ask Jermaine to give his kidney to her.

58.The underlined word “reluctant” means ________.

A.unwilling

B.ready

C.glad

D.pleasant

B

Computer programmer David Jones earns £35,000 a year designing new computer games,

yet he cannot find a bank ready to let him have a credit card(信用卡).Instead,he has been told

to wait another two years,until he is 18.The 16?year?old works for a small firm in Liverpool,

where the problem of most young people of his age is finding a job.David’s firm releases(推出)

two new games for the fast growing computer market each month.

But David’s biggest headache is what to do with his money.Even though he earns a lot,he

cannot drive a car,take out a mortgage(抵押贷款),or get credit cards.David got his job with

the Liverpool?based company four months ago,a year after leaving school with six O?levels and

working for a time in a computer shop.“I got the job because the people who run the firm knew I

had already written some programs,”he said.David spends some of his money on records and

clothes,and gives his mother 50 pounds a week.But most of his spare time is spent working.

“Unfortunately,computing was not part of our studies at school,”he said.“But I had

been studying it in books and magazines for four years in my spare time.I knew what I wanted to do and never considered staying on at school.Most people in this business are fairly young, anyway.”David added,“I would like to earn a million and I suppose early retirement(退休) is a possibility.You never know when the market might disappear.”
59.In what way is David different from people of his age? A.He often goes out with friends. B.He lives with his mother. C.He has a handsome income. D.He graduated with six O?levels. 60.What is one of the problems that David is facing now? A.He is too young to get a credit card. B.He has no time to learn driving. C.He has very little spare time. D.He will soon lose his job. 61.Why was David able to get the job in the company? A.He had done well in all his exams. B.He had written some computer programs. C.He was good at playing computer games. D.He had learnt to use computers at school. 62.Why did David decide to leave school and start working? A.He received lots of job offers. B.He was eager to help his mother. C.He lost interest in school studies. D.He wanted to earn his own living.
C About ten men in every hundred suffer from color blindness in some way.Women are luckier, only about one in two hundred is affected in this matter.Perhaps,after all,it is safer to be driven by a woman. There are different forms of color blindness.In some cases a man may not be able to see deep red.He may think that red,orange and yellow are all shades of green.Sometimes a person cannot tell the difference between blue and green.In rare cases an unlucky man see everything in shades of green—a strange world indeed. Color blindness in human beings is a strange thing to explain.In a single eye there are millions of very small things called “cones”. These help us see in a bright day and tell the difference between colors.There are also millions of “rods”, but these are used for seeing when it is nearly dark.They show us shape but no color.Some insects have favorite colors.Mosquitoes(蚊 子) like blue but do not like yellow.A red light will not attract insects,but a blue lamp will.In a similar way human beings also have favorite colors.Yet we are lucky.With the aid of the cones in our eyes we can see many beautiful colors by day,and with the aid of the rods we can see shapes at night.One day we may even learn more about the invisible colors around us. 63.This passage is mainly about ________. A.color and its surprising effects B.women being luckier than men C.danger caused by color blindness D.color blindness 64.Why do some people say it is safer to be driven by women? A.Women are more careful. B.There are fewer color?blind women. C.Women are fonder of driving than men. D.Women are weaker but quicker in thinking. 65.Which of the statements about the color?blind is TRUE? A.Not all of them have the same problem in recognizing colors.

B.None of them can see deep red.

C.None of them can tell the difference between blue and green.

D.All of them see everything in shades of green.

66.We can attract and kill mosquitoes by using a ________.

A.red light

B.yellow light

C.blue light

D.green light

D

A Russian,a Cuban,an American businessman and an American lawyer were on a train

travelling across England.The Russian took out a large bottle of vodka,gave each of the men a

drink and then threw the rest half bottle of vodka out of the window.

“Why did you do that?” asked the American businessman.

“There’s too much vodka in my country,” said the Russian,“And really we have more

than we will ever use.”

A little later, the Cuban passed around fine Havana Cigars.Then he threw his out of the

window.

“I thought Cuba is not a rich country,” the businessman said.“But you threw that very

good cigars out of the window!”

“Cigars,” the Cuban answered,“are the cheapest in my country.We have more of them

than we know what to do with.”

The American businessman sat quietly for a moment.Then he got up,caught the lawyer by

the arm and threw him out of the window.

67.Vodka is a kind of ________.

A.treasure

B.alcohol

C.food

D.medicine

68.The Russian and the Cuban both wanted to ______.

A.tell the businessman what their countries are rich in

B.prove(证明) that they were rich

C.ask the two Americans to visit their countries

D.make the businessman happy

69.What did the businessman want to say by throwing the lawyer out of the window?

A.I want to buy some vodka.

B.We have too many lawyers in my country.

C.I’ll go to Cuba and do some business of cigars.

D.If you need lawyers,come to America.

70.Which do you think is the best title for the passage?

A.Travelling across England

B.Four Rich Men

C.You’re Wasting Too Much

D.There’s Too Much

第四部分 任务型阅读(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)

请认真阅读下面短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。

注意:每个空格只填 1 个单词。

There is an English saying, “Laughter is the best medicine.” Until recently, few people

took the saying seriously.Now, however, doctors have begun to look into laughter and the

effects it has on the human body.They have found that laughter really can improve people’s

health.

Tests were carried out to study the effects of laughter on the body.People watched funny

films while doctors checked their hearts, blood pressure, breathing and muscles.It was found

that laughter has similar effects to physical exercise.It increases blood pressure,heart beating and

breathing;it also works several groups of muscles in the face,the stomach,and even the feet.If

laughter exercises the body,it must be beneficial.

Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the effect of pain on the

body.In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs.The group that tolerated the pain for the longest time was the group who listened to a funny program.The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemicals in the brain which diminish both stress and pain.
As a result of these discoveries,some doctors in the United States now hold laughter clinics, in which they help to improve their patients’ condition by encouraging them to laugh.They have found that even if their patients do not really feel like laughing,making them smile is enough to produce beneficial effects similar to those caused by laughter.

Title:71.________

72.________ of laughter

Doctors have found that laughter can improve people’s health.

It can 73.________ blood pressure,heart beating and

Some tests conducted by doctors

breathing.

It also 74.________ several groups of muscles.

Other tests carried out by doctors

It helps to produce a kind of 75.________ substances to diminish both pain and stress.

76.________ drawn from the tests

Laughter can 77.________ the body. Laughter can 78.________ the effect of pain on the body.

The 79.________ of these discoveries

Some doctors hold laughter 80.________ to improve their patients’condition.

第五部分 书面表达(满分 25 分)

升入高中已经两个月有余,请你给美国的笔友 Rob 写一封 e?mail,向他介绍你最喜爱的

老师。包括以下要点:

1.老师的相貌特征;

2.老师的教学态度;

3.老师的教学方法和主张;

4.同学们对老师及课堂的评价。

注意:1.信的开头和结束语已给出,不计入总词数;

2.词数 150 左右。

Dear Rob,

I’ve been in my new school for more than two months.I’m getting on well

with...________________________________________________________________________

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________ Best wishes!
Yours, Li Hua

答案
1. A 2.A 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.A 9.C 10.B 11.C 12.C 13.B 14.A  15.B 16.C 17.C 18.A 19.B 20.C
?听力材料 Text 1 W:I want to buy some stamps,please. M:I’m sorry.You are at the wrong window.You can buy stamps at Window No.2. Text 2 W:You know...,you don’t look well.Are you feeling OK? M:No,not really. W:What’s the matter? M:I have a headache. W:I’m sorry to hear that. Text 3 M:Did I wash the glasses all right? W:Yes,you did.You washed them very well. M:Thanks.I just wanted to check. Text 4 M:Excuse me,could you tell me where the bank is? W:Turn left here,and it’s right beside the bookstore. Text 5 M:Do you prefer brown meat or white meat? W:I really don’t mind.Thank you. Text 6 W:I’m free now.What do you want me to do? M:Please clean the kitchen shelves. W:I did that already. M:You did? W:Yes.I cleaned them an hour ago. M:Oh,good.Then please sweep the floor. W:I did that already,too. M:Really? W:Yes,I swept it a little while ago.Is there anything else I can do? M:Hmm.I can’t think of anything at the moment. W:Do you want me to set the tables for tomorrow? M:Yes.That’s a good idea.You know,you’re a good employee. W:Thank you.I’m very happy to be here. Text 7 M:Excuse me.Where can I get the 8∶30 flight to Chicago? W:I’m sorry,but the 8∶30 flight to Chicago has just left. M:Oh,no!I missed the flight? W:I’m afraid so. M: I don’t believe it! I’ve to get to my brother’s wedding.When is the next flight to Chicago? W:Let me see.It’s at 9∶45. M:Not until 9∶45?Are you sure? W:Yes.I’m certain.Would you like to book a ticket? M:I guess so.Tell me,when will that flight arrive?

W:At 11∶45.Will that get you to Chicago in time for your brother’s wedding? M:I hope so. Text 8 M:You don’t look happy.What’s the problem? W:I have to write a long article,and I just can’t come up with any ideas,and I have to hand it in tomorrow. M:That shouldn’t be too difficult.Remember those pictures you were showing me last week? W:Sure.I’ve got them here. M:Why don’t you write about your impressions of the pyramids in Egypt? W:Sounds like a good idea.I can also tell about our visit to North Africa,and all of the historical places we visited. M:Well,now that you are feeling better about this,I think I’ll be on my way.I have to finish my article,too. W:Thanks.Once organized,it won’t be so difficult. Text 9 M:Hello.Is Jack in? W:No,he is out at the moment.Who is that speaking,please? M:Jim,his basketball teammate.May I leave a message? W:Certainly.Just a moment please.I need to get a pen...Yes?What’s the message? M:Please ask him to call me back at five thirty this afternoon.My number is 83362507. W:83362507? M:That’s right.Thank you. Text 10 On Wednesday morning at 10∶00,I was walking down Main Street.I had just parked my car.Suddenly I heard two shots!I thought they had come from the bank.I ran toward the bank.I saw a man coming out.He was short and fat with a big moustache.More importantly, he had a bag of money and a gun in his hands!Before I could do anything,he ran up the street and then disappeared behind a bus. That afternoon I went to the movies.What happened?I saw the thief again at the foot of the stairs!I called the police from a telephone next to the rest rooms.The police arrived in less than 5 minutes.They arrested the thief just as he was buying a chocolate bar from the candy machine! What an exciting day!And best of all,the bank gave me $ 100. 21.C [穿越沙漠时,是从其表面经过的,用 across;翻越大山时,是从一边翻到另
一边,用 over;穿越峡谷时,是从其内部(两边有高山)穿过,因此用 through。]
22.B [because 与 as 可以表示因果关系,even if 表示让步关系,但本题表示目的关
系。句意为:玫瑰需要特别的照顾以便度过冬天。]
23.B [句意为:我原计划飞往北京的,可错过了航班。用进行时表计划的将来,而 would
fly 表意愿或纯粹的未来。]
24.D [介词短语置句首,动词是不及物动词 sit,句子要用完全倒装,谓语部分全部
提前到主语之前。]
25.C [前一空填可修饰形容词比较级的副词,后一空填可引导宾语从句的引导词。
some 用于肯定句中,any 用于否定句中;whatever 更符合句意,故选 C。]
26.A [本题考查非谓语动词的用法。现在分词 thinking 在句中作伴随状语,说明在给
孩子们准备玩具、足球和篮球的同时考虑到孩子们喜欢这些东西。句子的主语是 thinking 的
执行者,故不能使用过去分词。]
27.C [该题考查动词时态。第一空表示正在进行的动作,应使用过去进行时;第二空

为这一进程中发生的动作,使用一般过去时即可,故选 C 项。] 28.D [句意为:Sarah 前天找人把洗衣机修理了,是不是?have sth.done 中,have
是实义动词,表示“让人做……”,所以反意疑问句中助动词应选 do 的过去式 did,根据规则, 肯定句中的反意疑问句用否定,故选 D 项。]
29.C [考查名词词义辨析。look 意为“外容,外表”;sign 意为“迹象,符号”;sight 指 “景象,风光”;appearance 表示“(人的)外表;(城市的)市容”。]
30.D [考查形容词的用法。likely 主语可以是人,构成 sb.be likely to do;possible 可用 it 作形式主语,动词不定式作真正的主语,而 probable 则不可。故选 D。]
31.C [句意:由于我要做作业,所以我将不能看那个节目了。用将来进行时态表原因。] 32.C [homeless children 是被提供物品的对象,故用过去分词表示被动。] 33.A [考查形容词的比较级。根据句意可知,说话人希望对方少说话、多工作。any 修饰名词时一般用于否定句或疑问句中,因此 B 项不正确,故选 A。] 34.C [remind sb. of sth.是固定结构,意为“让某人想起某事”“提醒某人记得某事”。] 35.D [考查交际用语。问句句意为:——你认为没有帮助你自己能做吗?而答语的第 二句“这不是我第一次(做这件事)了”表明答话人是要问话人不要担心。故选 D。A 项意为“小 心”;B 项意为“赶快”;C 项意为“并不,并没有”。] 36.A [guidebook in hand 是独立主格结构,作状语,表示方式。] 37.B [了解一座城市的方式很多,其中之一就是环城徒步旅行,当然,我们还可以借 助 guidebook 来研究(study)其历史和特有的(special)发展并了解他们。我们不能借助导游手 册来写(write)其历史,也不需要讲述(tell)和记忆(remember)其历史。] 38.D [special 是指这个城市所特有的。] 39.A [上文讲我们可以借助导游手册研究其历史和发展,下文讲如果我们从容一点, 在一个城市小住几天,则对其了解更多。此间有转折的意思。] 40.C [从下文“by walking around the town”可知此处应为在小镇“停留”一段时间。] 41.A [look at 在本题中有“考虑,判断”的意思,look at...as a whole 意思是“从整体上 看”。] 42.D [下文有动词 answer,此处是先行词,在定语从句中作 answer 的宾语,只有 questions 才能构成动宾关系。] 43.C [介词 like 意思是“像”。] 44.B [run 在这里意思是“延伸;延续;继续”(stretch)。] 45.C [in any other way 以其他方式。] 46.C [fail 在这里的意思是“使……失望”。从上下文看出,导游手册也不能回答以上 这些问题。] 47.D [present adj.现在的,当前的。] 48.C [the original design of a town 一座城市最初的设计。] 49.A [what it used to look like 城市过去的样子,与上文 the original design of a town 相照应。] 50.B [选项 A 是疑问代词,用在此处语法结构错误;选项 C 和 D 分别指这座城市首

次建造的时间和地点,与上文 the original design of a town 和 what it used to look like 没有 联系;选项 B 表示这座城市设*ㄔ斓姆绞健
51.D [与上句一致,意思是人们还能更多地了解这座城市未来继续发展的方向。] 52.A [point 在本句的意思是“用途,目的”。例如:Begin your work now.There’s no point in wasting time.现在就开始你的工作吧,耗时间没用。] 53.B [nearly 几乎;generally 一般地;hardly 几乎不,都不符合题意。simply 仅仅, 只是。作者以这种方式去了解一座城市的原因很简单,仅仅是通过亲眼去看,去感受,他就 能获得更大的快乐。] 54.D [personal 亲自的,亲身的,与上一句的“visiting and seeing a town with one’s own eyes”意思相一致。] 55.B [前面有比较级 better,这里当然用介词 than。] 56.B [细节理解题。根据第一段的“Jermaine Washington, 26,did something that amazed many people.”可知 Jermaine 把肾捐给一个他称为“普通朋友”的人的行为在很多人 看来是很令人惊讶的。] 57.C [推理判断题。根据第二段的“He was somebody I could talk to,”可知 Michelle 把她的病情告诉 Jermaine 是因为 Jermaine 是一个对于她来说可以倾诉的对象,一个可以 分担她痛苦的人。] 58.A [由“...but they were just too afraid”可知她的兄弟们不愿意为她捐肾。] 59.C [细节理解题。由第一、二段可知,他这个年龄的孩子连找工作都很困难而他却 是为没法处理这些钱而发愁,可知他的收入很丰厚。] 60.A [细节理解题。由第二段第二句可知。] 61.B [细节理解题。由最后一段第一句可知 D 项错误。A 项和 C 项文中没提及。由 第二段后半部分可知选 B。] 62.C [细节理解题。由最后一段可知,他不想再待在学校里了,他知道应该干什么。] 63.D [主旨大意题。全文介绍了色盲。这从文中所讲的色盲的情况以及色盲的不同表 现可以看出来。] 64.B [推理判断题。从第一段我们知道,有 10%的男子是色盲,而女子色盲的比率 为 0.5%,因此女子驾车比男子安全些。] 65.A [细节理解题。从“There are different forms of color blindness.”我们可以得此答案。] 66.C [推理判断题。从“Mosquitoes like blue but do not like yellow.”我们可以推断出, 可以用蓝色的灯把蚊子吸引过来,然后杀死它们。] 67.B [生活常识题。伏特加是俄罗斯的一种烈性酒。] 68.A [细节理解题。根据文章第三、六两段可以确定答案。] 69.B [推理判断题。根据对文章的整体理解,可以确定答案为 B。] 70.D [标题归纳题。根据对文章的整体理解,可以确定文章的标题是——太多了。] 71.Laughter 72.Effects 73.increase 74.works 75.chemical 76.Conclusions 77.exercise 78.reduce 79.result 80.clinics 参考范文 Dear Rob,

I’ve been in my new school for more than two months.I’m getting on well with my English teacher.Mr.Liu,a handsome young man,is my favorite English teacher.He is kind,energetic and amusing.He is always making us relaxed in class.As a result,he is popular among us.
He explains everything clearly.He thinks that speaking is very important and we should speak a lot in class (He says that speaking is important), so he is always trying his best to offer us opportunities to practise it.He first sets us an example,then divides us into groups.His method of teaching is nothing like that of the teachers at my junior high school.We enjoy it.We all think we’ll make much progress with him teaching us.
Mr.Liu is a good teacher.He makes his classes so lively and interesting that we all like to work with him.All of us respect him a lot.
Best wishes! Yours, Li Hua




友情链接: year2525网 工作范文网 QS-ISP 138资料网 528200 工作范文网 baothai 表格模版